fbpx

Beléptetőrendszerek

Kisvállalati telephelyek, irodák, raktárak beléptető rendszerei

Telephelyek, irodák, raktárak biztonságát alapvetően meghatározza a be és kijutás részletes szabályozása.

A kulcsos megoldás rendkívül nagy biztonságot jelent, a mai modern kulcsos rendszerek másolás ellen védettek, viszont a kulcsok kezelése, tárolása, kiadása, könyvelése rendkívül sok energiát emészt fel.

A mai kor követelményének az elektronikus zár és kulcs rendszerek felelnek meg inkább, ezek biztosítják a maximális biztonság mellett a hatékony és gyors megoldást az objektumok védelmére, a hozzáférés egyszerű szabályzására és naplózására.

Munkaidő nyilvántartás

A vállalatok számára fontos szempont a mozgások naplózása, egy jól megválasztott rendszer ezt a funkciót is ellátja. A beléptető rendszerek egyben valósítják meg a munkaidő nyilvántartás, elszámolás funkcióit is. Nagyméretű irodaházak, telephelyek számára központi vezérlésű, teljesen integrált rendszereket, kisebb egységeknek egyedi megoldásokat ajánlunk.

Kisebb telephelyek, klubok, családi házak kártyás és kódos beléptető rendszerei

Kisebb épületek számára is kínálunk központ felügyeletű modulokat, ajtók, kapuk helyi vagy távoli vezérlésére, kártyával, kóddal, távirányítóval, GSM modullal, vagy akár biometrikus azonosítással.

Amennyiben nincs szükség központosított vezérlésre, vagy több zár rendszerben való kezelésére, olcsó és megbízható megoldásként önálló zárvezérlő egységeket kínálunk.

Kódos vagy kártyás, beltéri vagy vandálbiztos kültéri kivitelben az Ön igényeinek leginkább megfelelő eszközt a helyszínen pár óra alatt telepítjük. A vezérelt zár lehet feszültségre nyitó, vagy feszültségre záró megoldású, ennek kiválasztásánál vagyonbiztonsági, tűzvédelmi és más szempontokat is figyelembe veszünk.

Gyakori és gazdaságos megvalósítási mód amikor a beléptető rendszer és a kaputelefon egy rendszerként kerül telepítésre. Olvassa el kaputelefonokról szóló cikkeinket!

Javasoljuk hogy a biztonság növelése érdekében beléptető rendszerét kombinálja nagy felbontású video megfigyelő rendszerrel!