fbpx

Kamerarendszerek

Video megfigyelő és rögzítő rendszerek tervezése, kivitelezése

Kérje szaktanácsunkat video megfigyelő rendszere tervezéséhez, mi az Ön igényeit legjobban és leggazdaságosabban kiszolgáló rendszert megtervezzük és kivitelezzük Önnek. Felmerülhet az igény meglévő rendszerének korszerűsítésére, cseréjére, esetleg bővítésére, ezekben az esetekben is keressen minket bizalommal.

Nagy felbontású AHD rendszerek

A kor követelményeinek megfelelő nagy felbontású analóg rendszerek képesek rendkívül tiszta és éles képek rögzítésére, mindezt az egyszerű kivitelezhetőség – és nem utolsó sorban – meggyőzően alacsony beruházási költség mellett.

Az elterjedtebb szabványokat használó eszközök (AHD, HDCI, stb.) több gyártó kínálatában megtalálhatók, a hozzájuk ajánlott rögzítők számos biztonsági és kényelmi funkciót kínálnak, így a legkisebb objektumtól a legnagyobb gyártelepig minden feladatra kiválóan skálázhatóak.

IP megfigyelőrendszerek

Sok helyzetben szükséges az IP kamerák használata, elsősorban olyan helyeken ahol a nagy telepítési távolságok miatt zárt analóg rendszer nem kivitelezhető.

Ilyen esetekben megtervezzük és létrehozzuk Önnek a szükséges informatikai hálózatot, az objektumok közötti kommunikációs vonalakat, VPN hálózatot, vagy az Internet nyilvános hálózatán titkosított kapcsolaton csatlakoztatjuk eszközeit.

Minden esetben figyelembe kell venni az IP kamerák egyik jellegzetességét, a kép továbbításának késleltetését, ami miatt élő megfigyelésre kevésbé vagy korlátozottan alkalmazható.

Video rögzítő rendszerek tervezése, kivitelezése

A kamerák által szolgáltatott képeket szinte minden esetben valamennyi időre rögzíteni és tárolni kell.

A rögzítésre számos eszköz áll rendelkezésre, a választást nagyban befolyásolja a képek rögzítésének célja.

Más részletességű mentést igényel egy általános térmegfigyelő alkalmazás, és adott esetben pl. egy pénztár pénzforgalmának rögzítése.

Ezekre a feladatokra a kellő minőséget és biztonságot nyújtó megoldás kiválasztása felelősségteljes feladat, amit örömmel elvégzünk Ön helyett.

Vállalkozásunk számos megfigyelő rendszert tervezett és telepített, így rendelkezünk minden szükséges szaktudással és tapasztalattal az Ön igényeit kiszolgálni.