fbpx

Szállodai rendszerek

Automatizált beléptető rendszerek magánszálláshelyeknek

Cégünk egyik fő profilja panziók, magán szálláshelyek vendégfogadásának automatizálása. Rendszereink segítségével a vendégek önállóan vehetik igénybe a szálláshelyek szolgáltatásait, a szállásadó pedig megtakarítja a recepció költségeit.

A vendégek fogadása, a beléptetés megszervezése leegyszerűsödik, mindössze egyetlen szoftveres felület, akár távoli számítógépen való kezelése elegendő az összes beállításhoz.

A jól hangolt rendszer elvégzi a szükséges kommunikációt a vendéggel és a személyzettel, automatizált üzenetekkel elvégzi a szükséges kommunikáció legnagyobb részét, elvégzi az adminisztrációt Ön helyett.

Ezek az integrált rendszerek egy egységben valósítják meg a beléptetés vezérlését és a szálloda-vendég kapcsolattartás funkcióit.

A szállásfoglalási rendszerek felől érkező foglalások átvétele után biztosítják a vendég bejutását, elektronikus űrlapon elvégzik a bejelentkeztetést, elvégzik az elektronikus kommunikációt, szükség esetén pedig az elektronikus fizetést.

Így a vendég egy tökéletesen felépített, átlátható és érthető rendszert lát, a szállásadó pedig rengeteg időt és munkát megtakarít.

Ügyfeleink és vendégeik elégedettek a rendszer nyújtotta előnyökkel, a szállásadók rendkívül magas visszajelzési pontszámokról számolnak be.

Hotelek, panziók beléptető rendszereinek tervezése, integrált rendszerek kiépítése, bővítése

Azok a hotelek akik már kinőtték vagy megunták a kulcsokkal való vesződést, számos részben vagy teljesen automatizált szobazár megoldás közül választhatnak.

A legegyszerűbb rendszerek kódos vagy érintőkártyás megoldással biztosítják a vendégek szabályozott bejutását, a bonyolultabbak rengeteg plusz szolgáltatást is kínálnak.

Az általunk kínált megoldások – a teljes szállodai szoftver rendszerekig – akár a teljes menedzsment folyamat kezelését megvalósítják, de rendelkezünk alacsony költséggel megvalósítható, de rendkívül kényelmes és biztonságos 1-32 szobás vezérlőkkel is.

Ilyen rendszerek megvalósítását egy alapos tervezési szakasz előz meg, ami egy teljes körű igény és helyzetfelméréssel kezdődik.

Tapasztalataink szerint a konzultációk során mindig tisztán és egyértelműen kirajzolódik a szükséges funkciók köre, és az általuk nyújtott előnyök, így megrendelőink könnyedén meg tudják hozni a döntést a beruházásról.

Számos már megvalósult, de mára kinőtt vagy elavult beléptető rendszer működik, ahol felmerül az igény a részleges vagy teljes korszerűsítésre, esetleg a már kiépített és jól működő rendszer kiegészítésére új egységekkel vagy komponensekkel.

Ilyen estekben a meglévő szolgáltatásokat kiegészítve képesek vagyunk a már meglévő rendszerrel együttműködő új vezérlések megvalósítására, amikkel újabb területeket vagy objektumokat vonhat be a felügyelt rendszerbe.

Akár szobák, kapuk, raktárak, vagy garázsok, tárolók, gazdasági helységek hozzáférését ki tudja alakítani a már meglévő pl. kártyás beléptetéssel.