fbpx

ISMERJE MEG ÓZONGENERÁTORAINKAT, AMIKKEL NÖVELHETI A KÖZVETLEN KÖRNYEZETÉNEK HIGIÉNIÁJÁT!

VEGYSZERMENTES, KÖRNYEZETBARÁT LÉGFERTŐTLENÍTŐ ELJÁRÁS OTTHONÁTÓL VÁLLALKOZÁSÁIG!

 

 

Ózongenerátoraink a jövő technológiájával biztosítják a penész, gombák, akták és allergének teljes körű elpusztítását klór- és más adalékanyag felhasználása nélkül!

Az ózon erős oxidáló tulajdonságának köszönhetően vegyszerek nélkül szünteti meg és gátolja a további penészedést, a kórokozó baktériumok, vírusok megtelepedését, a doh, dohány és kellemetlen szagok terjedését minden zárt térben.

Váltsa ki Ön is a vegyi tisztítást!

Az ózon mint fertőtlenítő

Az ózon erősen antibakteriális hatású, vírus és csíraölő, szagtalanító, megfelelő koncentrációban alkalmazva hatásosan megöl minden egészségre ártalmas organizmust, higiénikus környezetet teremt. Az ózonfertőtlenítés technológia nem tartalmaz vegyszeres kezelést, az ózon mint reagens molekula rövid időn belül lebomlik, így kíméletes és környezetbarát módon segít a fertőtlenítésben. A technológia használata egy kórokozóktól és kellemetlen szagoktól mentes higiénikus, friss illatú környezetet eredményez.

Az ózon előállítása

Az elektronika fejlődése tette lehetővé az ózon gáz nagy mennyiségben történő előállítását kis méretű készülékekkel és így könnyű hordozhatóság mellett. Fejlesztőmérnökeink a legmodernebb készülékeket hozták létre, melyek praktikusak, esztétikusak, könnyen szállíthatók és megfelelő teljesítményt biztosítanak

Felhasználási területek

Legyen szó élelmiszer tartósításról, orvosi rendelő fertőtlenítéséről, vagy egy penészes szállítmány mentesítéséről, az ózonos fertőtlenítési technológia és megfelelő teljesítményű készülék használatával biztos eredményre számíthat

Vásárolja meg készülékeink közül az Önnek leginkább megfelelő tipust!

Munkatársaink segítenek a választában! Készülékeinkre 1 év garanciát vállalunk!

Ha Ön még nem szánta el magát a vásárlásra

Béreljen tőlünk ózongenerátor készüléket néhány napra, vagy akár csak néhány órára!

Hívjon minket!

Az Ön telephelyén a helyszín alapos felmérése után, professzionális gépekkel végezzük el a fertőtlenítést!

TÁJÉKOZTATÁS SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL

Az Ön telephelyén, házában ipari készülékeinkkel vállaljuk helyiségek fertőtlenítését, penészmentesítést, szagmentesítést.

Penészes, dohos helységekben szükséges kezelés: maximum 400m3 térfogatú zárt helység teljes mentesítéséhez általában 3 órás kezelés szükséges.

A kezelés megszünteti a penészt azzal hogy megöli a penészgombát. A teljes fertőtlenítéshez szükség lehet a felületek vegyszeres lemosására, esetleg festésre.

A kezelés megszünteti a kellemetlen szagokat, beleértve pl. a dohányfüst szagát, gázolajszagot, ételszagokat, állati eredetű szennyeződések szagát.

Lehetőség van buszok, lakóautók, lakóhajók, yachtok belső tereinek kezelésére is, az ilyen jellegű belső terekben a teljes eredmény eléréséhez szükség lehet a bent található textiliák tisztítására is.

Az ózonos kezelés megöli a penészgombát, semlegesíti a szagokat, alapos kezelés esetén ezt az eredményt tartósan tudja garantálni.

 

Válasszon ajánlataink közül, hívjon minket, vagy béreljen készüléket tőlünk!