fbpx
Az AJAX startup gyártó vezeték nélküli rendszerével telepíthetünk Önnek komplett és teljesértékű riasztórendszert fúrás-faragás nélkül!

Lakásában a falak vésése nélkül, néhány óra alatt felszereljük a ma kapható egyik legmodernebb riasztórendszert, amellyel öröm lesz együtt élni.
Kezelje rendszerét mobiljáról!
Lehetőség van rá hogy kezelő billentyűzet helyett teljes egészében mobiljára telepített applikációnkkal nyissa, zárja, kezelje riasztóját!
Ismerje meg az AJAX riasztórendszert most!
A riasztó lelke a központi egység, amit a lakásban bárhol elhelyezhetünk – egyedül itt kell vezetékes kapcsolat a 230V hálózathoz.
A nyitásérzékelők néhány mozdulattal felcsavarozhatók, a mozgásérzékelők 2 csavarral vagy ipari ragasztóval rögzíthetők bármilyen felületre.
A rendszer egységei biztonságos rádiós kapcsolaton kommunikálnak egymással, ehhez annyira kevés energiát használnak hogy egy jó minőségű elem évekig biztosítja a működésüket.
A központ időről-időre ellenőrzi az egységek állapotát, az elemek töltöttségét, bármilyen zavar esetén azonnal jelzik Önnek vagy szabotázs esetén riasztanak!
Miért nem kell kezelő??
Mert az Ön mobiltelefonja kiválóan alkalmas erre, azzal a többlet tudással hogy bárhonnan bármikor tudja vezérelni riasztóját, vagy akár többen több mobilról is használhatják a rendszert.
Győződjön meg személyesen arról milyen fantasztikus tudású ez a riasztócsalád, kérje bemutatónkat!
Keressen minket és kérjen árajánlatot vezeték nélküli riasztó telepítésére!