fbpx

Kapuautomatika

Kapumozgatás – Vállalatok, társasházak, családi házak nyíló és toló üzemű automata kapuvezérlése

Mindennapi luxussá vált hogy automata kapuk segítik mozgásunkat és objektumaink védelmét.

Minden zárt területre az illetéktelen bejutást meg kell akadályozni, az illetékes bejutást viszont gyorsítani kell. Ehhez meglévő kapuját átalakítjuk és felszereljük a legmodernebb automata mozgató rendszerrel, vagy megtervezzük és elkészítjük új, modern kapuját, amit választása szerint vezérelhet bármilyen Önnek tetsző kényelmes módon, kártyával, távirányítókkal, stb.
A személykapuk mozgatását karos nyitómotorral, kétszárnyú kapuk esetén kétoldali mozgatómotorokkal, toló vagy úszókapuk mozgatását tolómotorokkal és a megfelelő mechanikai előkészítéssel oldjuk meg.

Ahol sok személy jogosult a belépésre, és nem kiemelt biztonsági kockázatú objektumról van szó, ott felmerül a GSM vagy IP alapú távvezérlés lehetősége. Megfelelő eszközök beszerelésével szinte korlátlan számú felhasználó tudja nyitni külön eszköz nélkül a zárat vagy kaput telefonhívással, vagy akár egy mobiltelefonon futó alkalmazással. A megoldás hátránya hogy véletlen hívás esetén is bekövetkezik a nyitás, így használata csak arra alkalmas esetekben ajánlott.
Lehetőség van nagy hatótávolságú UHF kártyaolvasó használatára, ahol pl. a gépkocsiban elhelyezett jeladó külön beavatkozás nélkül, közelítésre nyitja az automatikát.

Igényei szerint a legjobb megoldást fogjuk ajánlani!